Vitaal & gezond

Een vitale organisatie begint met vitale medewerkers. Vitale mensen hebben meer energie. Daarom besteedt Marente veel aandacht aan vitaal en gezond leven en werken; met korting sporten, het fietsplan, de geZZondcheck en de jaarlijkse Marentetoertocht.

Marente vindt het belangrijk dat medewerkers zich fit voelen. Sporten helpt daarbij. Als medewerker krijg je korting op je abonnement bij veel sportscholen in de regio. Om fysieke klachten te voorkomen, kun je als medewerker een ergocoach of een bedrijfsfysiotherapeut inschakelen. Is het tijd voor een nieuwe fiets? Met een flink financieel voordeel kun je een fiets kopen door gebruik te maken van het fietsplan. En als je een dag lekker wilt relaxen, dan kun je met korting genieten in diverse wellness- en saunacentra in de regio.

Samen met collega’s sporten is naast gezond ook leuk. Medewerkers nemen vaak zelf het initiatief en starten bijvoorbeeld een hardloopclubje. In juni kleurt de regio oranje tijdens de jaarlijkse gezellige Marentetoertocht. Lange stoeten van Marentenaren trekken die dag wandelend, fietsend en skatend door de Bollenstreek.

Ben je benieuwd hoe het met je eigen gezondheid gesteld is? Dan kun je met een fikse korting óf geheel kosteloos via een aantal zorgverzekeraars, de ‘GeZZond Check’ doen.
 

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten