Leren en doorgroeien

Marente is een lerende organisatie met veel mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen en om door te groeien. Er is veel ruimte en tijd voor leren, bijscholing, werk-leertrajecten en intervisie.

Voor elk vak is het belangrijk om je kennis en vaardigheden op peil te houden en dit geldt ook zeker voor de ouderenzorg. Ook vinden we het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in jouw loopbaan. Daarom stimuleert Marente je om te blijven leren. Zodat jouw kennis actueel blijft en de kwaliteit van zorg op niveau blijft.

Marente is innovatief op het gebied van opleiden. Er wordt zoveel mogelijk via e-learnings geschoold, zodat jij als medewerker de scholing kan volgen wanneer het jou uitkomt. Ook biedt Marente onbeperkt toegang tot een online trainingsprogramma waar je een breed scala aan trainingen kunt volgen. Van Office tot persoonlijke effectiviteit en van social media tot conflicthantering. Leer wat je wilt en wanneer je maar wilt. Daarnaast biedt Marente een groot aantal stageplaatsen en de mogelijkheid tot wetenschappelijk onderzoek.

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten