Eigen regie

Jij bent de baas over je eigen werk. Je hebt zelf de regie en veel invloed. Je werkt zelfstandig en samen met jouw team zorg jij ervoor dat alles goed loopt.

Bij Marente werken we deels in zelforganiserende teams met management op afstand. Verantwoordelijkheden worden zoveel mogelijk bij de medewerkers zelf gelegd. Je hebt daardoor veel invloed op je eigen werk en je werkomgeving. Diverse rollen en taken worden zelfstandig door de diverse teams opgepakt. Teams zijn mede verantwoordelijk voor een goede sfeer, de kwaliteit van zorg, voldoende personeel, het oplossen van problemen én de financiën. Ook het roosteren wordt veelal in de teams gedaan. De balans tussen werk en privé wordt daardoor door medewerkers zelf bepaald.

Bij Marente geloven we dat medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen als ze de vrijheid hebben om zich te kunnen ontwikkelen. Dit zorgt voor uitdaging, motivatie en werkplezier. Als medewerker krijg je dan ook veel ruimte om te ondernemen en te groeien, zodat jouw talenten worden benut. Eigen initiatieven en ideeën worden erg gewaardeerd. Marente is volop in ontwikkeling en de komende jaren staat er nog veel te gebeuren. Jouw ideeën en jouw kennis kunnen we daarbij goed gebruiken!

Marente gebruikt cookies om je een optimale gebruikservaring te bieden. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord. Meer weten? Sluiten